Menu
Your Cart

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 7:30 - 15:30. Πέμπτη: 7:30 - 18:30. Σάββατο: 9:30 - 13:30

COPPER METAL POWDER

COPPER METAL POWDER
COPPER METAL POWDER
COPPER METAL POWDER
COPPER METAL POWDER
COPPER METAL POWDER
COPPER METAL POWDER
COPPER METAL POWDER
COPPER METAL POWDER
COPPER METAL POWDER
90,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 72,58€
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: EASY-00015
  • Μεικτό Βάρος:
Καλάθι

Mεταλλική Πούδρα Χαλκού.

Πολύ λεπτή (44 microns) μεταλλική σκόνη χαλκού υψηλής καθαρότητας για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Συνδυάζεται με όλες σχεδόν τις ρητίνες (πολυεστερικές, εποξικές, πολυουρεθανικές), σε διακοσμητικά επιχρίσματα, στην μεταλλουργία και σε λοιπές εικαστικές δημιουργίες. Προσδίδει στο τελικό προϊόν μια αυθεντική χάλκινη υφή και όψη.

Προσθέτοντας το συγκεκριμένο αδρανές στην ρητίνη αυξάνεται το ειδικό βάρος του τελικού αντικειμένου ενώ τροποποιείται και η θερμική αγωγιμότητα καθιστώντας το τελικό αντικείμενο πιο ψυχρό.

Συστήνεται να τοποθετείται στην ρητίνη σε αναλογία +/-50% και πάντα αφού πρώτα έχει αναμειχθεί ρητίνη/καταλύτης. Μεγαλύτερη ακόμα αναλογία του 50% συντελεί στην ακόμα πιο έντονη ανάδειξη του μετάλλου. Το μείγμα μπορεί να χυτευθεί σε καλούπι ή να εφαρμοστεί ως εξωτερική επίστρωση σε υψηλότερες αναλογίες.

Κατόπιν σκλήρυνσης του τελικού προϊόντος η μεταλλική όψη δεν είναι τόσο ζωντανή καθώς υπερκαλύπτεται από την ρητίνη. Για να την αναδείξετε τρίψτε το προϊόν με γυαλόχαρτο ή κάποιο μαλακό σφουγγάρι τύπου scotch brite.

Μετά την ανάδειξη του μετάλλου η επιφάνεια σύντομα θα αρχίσει να οξειδώνεται αποκτώντας μια χρυσοκόκκινη απόχρωση (πατίνα). Είναι το φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει πάντα στον φυσικό χαλκό προσδίδοντας τελικώς την όψη πατιναρισμένου μετάλλου.

Συσκευασία: 1kg