Menu
Your Cart

Ωράριο Λειτουργίας:  Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 7:30 - 15:30. Πέμπτη: 7:30 - 18:30. Σάββατο: 9:30 - 13:30

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ BAYDESM 111 (ΕΛΑΦΡΙΑ)
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,97€
  • Απόθεμα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: BAYD-BAYDLK2
  • Μεικτό Βάρος:

Διαθέσιμες Επιλογές

Καλάθι

Διογκούμενο Πολυουρεθανικό Σύστημα, μεγάλης διόγκωσης και χαμηλού βάρους.

  • Διογκώνεται 20-25 φορές του αρχικού (1 κιλό μείγματος κατόπιν διόγκωσης καταλαμβάνει 20 λίτρα).
  • Χυτεύεται σε κλειστά καλούπια είτε ελεύθερους χώρους.
  • Χρησιμοποιείται για: πλήρωση εσωτερικών χώρων, στεγανά σκαφών, ενδιάμεσα χωρίσματα, μπουλμέδες, ψυγεία αποθήκευσης τροφίμων, ηλιακούς θερμοσυσσωρευτές και πολλές άλλες βιομηχανικές κατασκευές.
  • Παρέχει άνωση και στιβαρότητα, ηχομόνωση και εξαιρετική θερμομόνωση.
  • Εφόσον κατά την διόγκωση συμπιεστεί ελαφρώς οι μηχανικές ιδιότητες ισχυροποιούνται.

Οδηγίες χρήσης:

  • Αναμείξτε τα δύο συστατικά πολύ καλά κατά ίση αναλογία βάρους (50:50) και σε ταχύτατο χρόνο.
  • Αμέσως χυτεύστε λαμβάνοντας υπόψη ότι το υλικό διογκώνεται ταχύτατα προς όποια σημεία βρίσκει ελεύθερο πεδίο.
  • Συστήνεται σε πολύ στενά και κλειστά σημεία να αφήνετε κάποια ελεύθερη δίοδο (πχ αν χρειαστεί ίσως πρέπει να έχετε αφήσει ακόμα και κάποιες τρύπες εκτόνωσης τις οποίες θα σφραγίσετε στο τέλος.
  • Μετά την πλήρη σκλήρυνση μπορεί να: επεξεργαστεί, τριφτεί, τρυπηθεί, βαφτεί ή πλαστικοποιηθεί.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στοιχεία

Σχέση ανάμειξης Α/Β

100:100

Χρόνος ανάμειξης

10 - 20 δευτερόλεπτα

 Χρόνος μεταξύ της αρχής ανάμειξης και της αρχής ανόδου του αφρού

25 - 30 δευτερόλεπτα

Χρόνος μεταξύ της αρχής ανάμειξης και της πλήρης διόγκωσης του αφρού

5 λεπτά

Πυκνότητα ελεγχόμενης διόγκωσης

41 (+/-2) kg/m3

Πυκνότητα ελεύθερης διόγκωσης

29 (+/-2) kg/m3

Συσκευασίες: 2kg (1+1), 9kg (4,5+4,5), 40kg (20+20)